• Små disipler

Små disipler

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788269189902
År:
2019
Innbinding:
Heftet
Sider:
197
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Kåre Skuland

EN TREENIG STRATEGI FOR DISIPPELGJØRING AV VÅRE OG VERDENS BARN

I denne boken deler Kåre Skuland av den innsikt og de erfaringer han har fått med å gi Jesus til barna som søndagsskolelærer i over 35 år, og som pappa til fire.
Små disipler tar utgangspunkt i Jesu befaling om å gjøre disipler ved å ”... lære dem å holde alt jeg har befalt dere”, og er inndelt som en slags triologi: Første bok inspirerer til å grave dypt og legge en solid grunnvoll med varige verdier for arbeidet med barn i kirke og hjem.
Andre bok løfter blikket og setter lys på våre apirasjoner - vår lengsel etter å se våre og verdens barn bli Jesu ettefølgere.
Tredje bok er en praktisk innføring i hvordan Jesus Kids strategien for disippelgjøring av våre og verdens barn er implementert i Jesus Kids Appen. Her er mer enn nok stoff for både hjerte, hode og hender!

Kåre Skuland er gift med Janne Skuland og sammen har de fire barn. Kåre er utdannet sivilingeniør og diplomøkonom. Han er forfatter låtskriver, og har siden 2011 vært medpastor i Jesus Church Oslo. Han har også vært søndagsskolelærer i over 35 år, og er grunnlegger av Jesus Kids.