• Snart er jeg hjemme: Livet, troen og det å fullende løpet

Snart er jeg hjemme: Livet, troen og det å fullende løpet

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230209684
År:
2014
Innbinding:
Pocket
Sider:
185
Forfatter:
Billy Graham
Originalens tittel:
Nearing Home: Life, faith and finishing well

«Å bli gammel har vært den største overraskelsen i livet mitt», forteller den verdenskjente evangelisten Billy Graham (1918–2018).

«Jeg kunne aldri forestilt meg hva Gud hadde i vente for meg, og nå når jeg snart er hjemme, vet jeg at Han ikke kommer til å glemme meg på denne siste biten av turen.»

I Snart er jeg hjemme – livet troen og det å fullende løpet tar den da 93 år gamle, gudfryktige mannen for seg utfordringene rundt det å bli gammel, og drøfter det i lys av flere grunnsannheter i Bibelen. Billy Graham inviterer oss med på en reise hvor han reflekterer over de gyldne år, mens han deler sin forventning til det øyeblikket kommer da han skal bli gjenforent med sin kone Ruth i deres himmelske hjem. «Når man blir velsignet med mange leveår, er det å eldes i kropp og sinn en naturlig prosess. Å eldes med verdighet, er derimot et valg», sier Graham. «Å eldes med verdighet er fullt mulig for alle når man har hjerte og sinn rettet mot Ham som er full av nåde – Herren Jesus Kristus.» Lytt til Billy Grahams visdomsfulle råd mens han deler sine erfaringer rundt det å oppleve en gradvis svekket styrke, samtidig som han er like sterk i sin overbevisning om å fullføre løpet til siste dag.

Billy Graham er kjent over hele verden som forkynner og evangelist. Han har forkynt det glade budskap ansikt til ansikt til flere mennesker enn noen andre i historien. Han har tjenestegjort på alle verdens kontinenter og i mer enn 185 land. Millioner av mennesker har lest hans inspirerende bøker, og flere av dem er utgitt på norsk.

«Billy Graham er en klok mann, og han gir sine råd og oppmuntringer dypt forankret i det han selv har erfart i «levd liv».
Er du på leit etter en bokgave til pensjonister eller eldre som står deg nær, er denne enkle, men så uendelig verdifulle trykksaken noe av det beste du kan gi.»

– Audun Mosevoll, avisen Dagen

«Dette er en bok jeg varmt vil anbefale – den er Graham på sitt beste.»
– Erling Lundeby, Utsyn