• Solnedgang Daggry-serien nr. 4 E-bok

Solnedgang Daggry-serien nr. 4 E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230207161
År:
2010
Sider:
300
Forfatter:
Karen Kingsbury
Oversetter:
Laila Dahl Karlsen
Originalens tittel:
Sunset
Nummer i serien:
4
Katy og Dayne Matthews har lagt Hollywood med alle sine forpliktelser bak seg for en stund, og er i ferd med å tilpasse seg livet i Bloomington. Sammen ser de fram mot et nytt kapittel i sitt liv sammen – et barn er på vei. I mellomtiden er KriBut-staben travelt opptatt med å forberede den første oppsetningen i Dayne og Katys nye teater.
EN TID MED UVISSHET Flanigan-familien samler seg for å støtte Bailey og Connor som skal prøvespille for hovedrollene i musikalen, men familien mottar tragiske nyheter som preger dem alle. Samtidig står Jim Flanigan overfor en avgjørelse som kan snu opp ned på familiens liv. 

EN VAKKER BEGYNNELSE Mens John Baxter forbereder bryllup med Elaine Denning, går en i Baxterfamilien inn i sin mest utfordrende tid noensinne. Vil fornyet kjærlighet og håp være tilstrekkelig til å trygge ekteskapet og stake ut en kurs for fremtiden? Og når det kjære Baxter-huset omsider skal selges, møter gårsdagens minner dagens forandringer og viser hvilken gave og støtte en kristen tro og en familie er for et menneske som befi nner seg i livets solnedgang. En fortelling om Guds uendelige trofasthet, kraften i en families kjærlighet og forsoningens helbredende mirakel.