• Som perler på en snor

Som perler på en snor

Pris 199,00 19900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230215241
År:
2019
Innbinding:
Storpocket
Sider:
232
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Inger Lise Skauge

Du vil få flere aha-opplevelser når du leser denne boken. Bibelske kvinner, som aldri har vært omtalt i noen preken, løftes fram.

«Både du som har lest Bibelen fra perm til perm flere ganger, og du som knapt har åpnet den vil bli overrasket når du leser denne boken. For her vil du få nye bekjentskap som både kan gi frimodighet og styrke, blant annet Orpa, Aksa, Josjeba, Sjifra og Pua fra Det gamle testamentet. Damaris, Rode, Junias og Peters svigermor fra Det nye testamentet.                               

Et stort og mangfoldig kvinnegalleri av mødre og søstre, kjempende og lidende, glade, ropende og gråtende kvinner.

De fleste av oss kjenner Maria-ene og konene til Israels stamfedre. Takk til Inger Lise Skauge som gjorde oss kjent med så mange flere i boken Mine bibelske søstre. Og som om ikke det var nok, i denne boken løfter forfatteren fram femti til!

Du som leser Som perler på en snor får et skinnende og fargerikt juvelsmykke i hendene. Mange av dem vi møter har trasige og strevsomme liv. Men forfatteren møter hver og en med nysgjerrighet og viser oss at ingen er bare det vi ser ved første inntrykk. Inger Lise Skauge ser flere ganger, og gir oss anledning til å få del i våre bibelske søstres drømmer og lengsler.»
– Kari Veiteberg, biskop i Oslo

«Boken Som perler på en snor er en oppfølger til Mine bibelske søstre og er min tiende utgitte bok. Som tittelen antyder har jeg vært på «perledykking» denne gang. Jeg er overbevist om at du vil få flere aha-opplevelser når du leser denne boken. Bibelske kvinner, som aldri har vært omtalt i noen preken, løftes fram. Noen vil du garantert ta til ditt hjerte, mens andre vil du ta avstand fra, selv om de står omtalt i Bibelen. Bli med og let etter perler du også; det er plass til flere perler på snoren!»
– Søsterhilsen fra Inger Lise Skauge

Denne boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter bøkene, kan søke om statsstøtte til studiearbeid.
Les mer på www.k-stud.no eller ta kontakt på tlf. 23 08 14 70, eller post@k-stud.no.