• Sommerbris (2)

Sommerbris (2)

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230207000
År:
2009
Sider:
315
Forfatter:
Catherine Palmer & Gary Chapman
Nummer i serien:
2
Sammen har romanforfatter Catherine Palmer og ekteskapsrådgiver Gary Chapman skrevet serien Kjærlighetens årstider, der vi blir kjent med fire par som befinner seg i ulike årstider i sitt ekteskap.
Ingenting er verre enn en svigermor som alltid skal blande seg. Desverre for Kimberley Finley har hennes svigermor nettopp kommet på besøk ... på ubestemt tid. Ikke så å forstå at Kim ikke trenger hjelp: Hun vendte nylig tilbake til jobb etter å ha vært hjemme på grunn av sønnens sykdom, og måtte dermed overlate omsorgen for sine ti år gamle tvillinger til gjesten. Men hun var på ingen måte forberedt på svigermorens uønskete tips til innredning av huset og hennes evinnelige kritikk. 

Kims mann Derek føler seg dratt mellom kvinnen han elsker og moren han ikke kan unnslippe. Med stadig mer krevende arbeidsdager i Havnepolitiet, strever han med å holde hodet over vannet. Og snart dukker det opp mørke skygger fra fortiden. 

Selv om vinteren legger seg over Finley-familien, er sommeren i full blomst i Deepwater Cove, noe medlemmene i Teklubben vil utnytte til fulle. Grillfester skal planlegges, naboer hjelpes og en ny butikkeier skal ønskes velkommen. Men når de mister den ene personen som bringer dem sammen, lengter de etter roen som bare en sommerbris kan gi.