• Søstre – Sisterhood

Søstre – Sisterhood

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230213292
År:
2016
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Bobbie Houston

Bobbie Houston er medgrunnlegger og seniorpastor for Hillsong, samt grunnlegger av The Colour Sisterhood. I denne boken maler hun et bilde av Guds plan for kvinner og hvordan Hans hensikt er at de – uansett alder og bakgrunn – skal blomstre, styrke hverandre og sammen forandre verden.

.

Vi trenger ikke se langt for å innse at ikke alle kvinner lever med de samme mulighetene og med samme trygghet. Boken SØSTRE inviterer kvinner til å utforske og utvide sin oppfatning av hva de tror om Gud, seg selv og sitt ansvar for verden rundt seg.

Leserne vil lære hvordan de kan omfavne sin verdi som kvinner og gavene de er blitt gitt og slik bidra til forandring og større muligheter for kvinner overalt. Hvis én kvinne kan forandre sin verden, så vet bare Himmelen hva en hel hær av kvinner kan få til sammen.

«Denne boken er en inspirasjon! Bobbie Houston forteller på en levende og engasjerende måte om fremveksten av Sisterhood, fra den lille begynnelsen til en global bevegelse som mobiliserer kvinner til et engasjert trosliv. Dette er en bok vel verdt å lese. Anbefales!»
– GINA GJERME, PASTOR SALT BERGENSKIRKEN

«Dette er en bok som formidler hjertet bak en 20 år lang reise som har bidratt til å gjøre verden til et bedre sted,-gjennom å verdsette kvinner i alle aldersgrupper og nasjoner. Den viser katalysator-effekten av å stå sammen og utgjøre en forskjell. Boken er en invitasjon til å bli med på fortsettelsen av Sisterhood-reisen og anbefales hjertelig til alle, både kvinner og de som verdsetter og respekterer kvinner.»
– BRIT KROGEDAL, PASTOR INTRO

«Jeg er så glad for at denne boken nå finnes på norsk – tilgjengelig for jenter i alle aldre! Denne boken er mer enn bare en undervisningsbok, det er et skikkelig verdidokument for en global bevegelse, som vi er ubeskrivelig takknemlige for å få være en liten del av. Når jeg leser denne boken, hører jeg Bobbie Houstons hjerte og får et bilde av hva som er mulig når jenter over hele verden står sammen om noe. Det blir mer enn flotte ord, det blir en konkret visjon og en drøm håndpåtakelig vi alle kan ta del i og ta ansvar for.

Bobbies stemme oppleves så naturlig og uanstrengt. Samtidig som hun formidler sin lidenskap, sitt hjerte og sin visjon og definitivt utfordrer oss alle til å engasjere oss, er det en befriende undertone avglede,frihet, takknemlighet, latter og en respekt for hele mennesket i det hun formidler. Denne kombinasjonen tror jeg mange troende jenter og kvinner trenger mer av! Bobbie setter oss i berøring med store drømmer og tanker og forsyner oss samtidig verktøy for hvordan vi kan leve dette ut i hverdagen i våre liv og i de lokale kirkene. Man sitter igjen med et smil om munnen og en tro på at helt vanlige jenter som deg og meg kan utgjøre en stor forskjell når vi står sammen!»

– KATRINE ÅLESKJÆR, PASTOR OKS