• The Message – Budskapet (kors)
  • The Message – Budskapet (kors)
  • The Message – Budskapet (kors)
  • The Message – Budskapet (kors)
  • The Message – Budskapet (kors)
  • The Message – Budskapet (kors)

The Message – Budskapet (kors)

Pris 499,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217399
År:
2024
Innbinding:
Mykbind
Sider:
544
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Eugene H. Peterson

Da The Message kom ut i USA ble den raskt en av verdens mest omtalte bibler. Dette er en parafrase som kjennetegnes av et språk som er moderne, friskt, ærlig, oppløftende og som ligger nærmere dagligtalen. Nå får du den endelig også på norsk! Både de som allerede har lest mye i Bibelen og de som ikke kjenner til den fra før, vil kunne få en leseropplevelse som både forbløffer og begeistrer.

«Er du sliten? Utmattet? Lei av tom religion? Da kan du komme til Meg. Ta deg en pause sammen med Meg, så vil du få kreftene tilbake. Jeg skal vise deg hvordan du kan finne virkelige hvile. Gå sammen med Meg, samarbeid med Meg - se hvordan Jeg gjør ting. Lær deg nådens uanstrengte rytme. Jeg vil ikke legge tunge byrder på deg eller gi deg oppgaver som ikke passer for deg. Hold deg nær til Meg, så vil du lære hvordan du kan leve livet naturlig og i frihet.»
– Jesu Ord fra Matteus' evangelium 11,28-30

«Kona kom hjem med en rykende fersk versjon av The Message – Budskapet. Vi har lest en del i den allerede! Fytti så bra den er. Jeg vil bruke så sterke ord: Jeg elsker den!»
– Johnny Omdal
«Jeg har lest The Message hver dag i ganske mange år nå. Det er vanskelig å sette ord på hva det har betydd for meg. Jeg leser den som et supplement til den vanlige Bibelen, og gang på gang overrasker den meg ved å kaste nytt lys over tekster jeg har lest mange ganger, men aldri helt har kommet inn i. Skjønnheten i språket og de uventede vendingene provoserer, vekker, trøster og velsigner meg.»
– Tomas Sjödin, pastor og forfatter om den svenske utgaven av The Message

«For meg som låtskriver er det tydelig at Eugene H. Peterson ikke bare var en lærd mann, men også en poet. Han gir Guds Ord en musikalitet som jeg tror aldri før har vært der.»
– Bono, Grammy-vinnende artist og sanger i U2

«Det er lenge siden sist jeg plukket opp en bibel som gjorde fortellingene så nye og friske. Navnet mitt står på den lange listen over folk som elsker å lese The Message. Denne bibelutgaven har blitt en kjær venn.»
– Max Lucado, pastor og forfatter
 
«Da jeg begynte å lese The Message klarte jeg ikke å legge den fra meg. Jeg fortsette å lese for å se hva som skjedde videre. Den overrasker meg igjen og igjen. Må leses!»
– Amy Grant, Grammy-vinnende artist