• Tid med den Gud som taler

Tid med den Gud som taler

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 149,00 745,00 Kjøp
ISBN:
9788230214879
År:
2018
Innbinding:
Heftet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Priscilla Shirer

Disse 90 andaktene – andakter som bare kunne komme fra hjertet til en som har levd med Herren en stund, vil forfriske og fornye deg med ny åpenbaring fra Den Hellige Ånd.

Priscilla Shirer hjelper deg til å oppdage nye, livgivende dybder i Skriften, slik at du kan gå styrket ut i din dag! Andaktene i Tid med den Gud som taler er lengre og dypere enn i de fleste av våre andaktsbøker, og kan med rette kalles åndelig grovbrød. Priscilla gir deg virkelig noe å tygge på som du kan bruke litt tid på å fordøye og jobbe med. 

Det å velge andaktsbok er mer personlig enn mye annet. Dette er jo ikke lesning bare for fornøyelsens skyld. En andaktsbok er en ressurs du bruker med forventning og i bønn. Alene med Gud. Alene med Hans Ord. Full av lengsel og iver etter å høre Hans stemme med en disippels øre.

PRISCILLA SHIRER håper mer enn noe annet at den innsikten du vil få i Tid med den Gud som taler, vil utfordre deg, oppmuntre deg og styrke deg, slik hun selv har blitt det.

Denne andaktsboken ... er et godt valg!

Priscilla Shirer er et menneske som deg og meg, men gi henne Bibelen i hånden og et budskap i hjertet,og du vil se hvorfor tusenvis av mennesker møter Gud på en mektig og personlig måte gjennom hennes konferanser, bøker og bibelstudier.

Hennes bok Be inderlig – gi aldri opp  kom på norsk i 2016, Priscilla er også skuespiller og er med i filmene War Room, I can only imagine og Be still.

Pristilla Shirer er født 31. desember 1974, og sammen med ektemannen Jerry, er de foreldre til fire gutter. De bor i Dallas, Texas i USA.