• Tilgivelse - Førstefødt nr. 2 E-bok

Tilgivelse - Førstefødt nr. 2 E-bok

Pris 99,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230205365
År:
2007
Sider:
300
Forfatter:
Karen Kingsbury
Nummer i serien:
2
Et kristent barne- og ungdomsteater er knust av en tragedie som er større enn noen kunne ha forestilt seg. Nå må lederen for teatergruppen, Katy Hart, finne en måte hun kan hjelpe barna og tenåringene gjennom sorgen, og gi dem en grunn til å tro igjen. Vil hat og hevn likevel få siste ord?
En verkende tomhet Dayne Matthews tilhører kremen av Hollywoods skuespillere. Nå jobber han med det som tegner til å kunne bli hans beste film til nå. Likevel kjenner han seg tom og uten mål og mening – han lengter etter virkelig kjærlighet og etter familien han aldri kommer til å få kjenne. Så forteller en venn ham om et studiesenter, og om hvordan han kan bli som Gud. Er dette det svaret Dayne har søkt etter? 

En sjokkerende oppdagelse John Baxter tar opp kontakten med en gammel bekjent og betror henne en dypt begravet hemmelighet – en som han og kona hadde holdt skjult gjennom hele sitt ekteskap. Nå – for å hedre konas minne – beslutter han å fortsette en helt spesiell ettersøking. I prosessen begår han imidlertid en avgjørende feil. Hva vil skje når en av hans døtre snubler over et brev det aldri var meningen hun skulle se? På dette tidspunktet i Baxter-familiens liv vil nåde og forsoning spille en større rolle enn noensinne.