• Ting jeg skulle ønske jeg visste før vi ble foreldre

Ting jeg skulle ønske jeg visste før vi ble foreldre

Pris 249,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214886
År:
2018
Innbinding:
Heftet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Gary Chapman

Gary Chapman har hjulpet millioner med å forberede seg til ekteskapet. La ham også hjelpe deg med å forberede deg til å få barn.

 

 

I denne boken lar Gary deg få del i det han skulle ønske han og hans kone hadde visst før de fikk barn. For eksempel: Barn har innvirkning på tiden din, pengene dine og ekteskapet ditt – og det er bare begynnelsen. Med sin velkjente varme gir han praktiske råd om alt fra pottetrening til betydningen av å be barna om unnskyldning for å bevare et sterkt ekteskap … samtidig som man nyter den store gleden barn gir.

«Vårt ønske er å dele våre erfaringer og det vi har lært i årenes løp når vi har gitt råd til hundrevis av foreldre. Vi oppfordrer deg til å lese denne boken før babyen kommer – og til å ta for deg kapitlene igjen etter hvert som du opplever gledene og utfordringene i barneoppdragelsen.»

– Gary Chapman

Chapman er psykolog og forfatteren bak bestselgerne i serien Kjærlighetens fem språk og leder for Marriage and Family Life Consultants, Inc. Han reiser verden over og holder seminarer, og radioprogrammet hans sendes fra mer enn 400 radiostasjoner.

Medforfatteren Shannon Warden er assisterende professor ved Wake Forest University, der hun underviser i rådgivningsfag for avgangselever. Hun er også jefsrådgiver og leder for kvinnetjenesten i Triad Baptist Church i Kernersville i North Carolina i USA.