• Tredje opptak

Tredje opptak

Pris 198,00
Antall: stk
ISBN:
9788230208335
År:
2011
Sider:
352
Forfatter:
Karen Kingsbury
Nummer i serien:
3
Serietittel:
I filmens verden
På grunn av en drøm… eller ønsker om berømmelse?
Chase Ryan og Keith Ellison dro til Hollywood for å forandre verden ved hjelp av filmene sine – og endelig er de i ferd med å se drømmene bli til virkelighet. De to engasjerte produsentene er i intense forhandlinger med Hollywoods store, unge og fremadstormende filmstjerne, for å få ham til å spille hovedrollen i deres neste film. Livet tar imidlertid plutselig en brå vending for Chase og han slutter i Jeremiah Productions for godt. I prosessen bringer Keith inn et medlem av Baxter-familien, og filmproduksjonen fortsetter. 

Samtidig er Keiths datter Andi midt oppe i en krise. Keith føler seg hjelpeløs og vet ikke hva han skal gjøre. Fullstendig knust av konsekvensene av sine egne feilsteg, tar Andi saken i egne hender og er i ferd med å foreta valg som kan komme til å ødelegge henne. I mellomtiden er Bailey Flanigan oppslukt av det som skjer mellom henne og Cody Coleman. En retreat i regi av Campus Crusade gir dem tid sammen alene ved bredden av Lake Monroe, og åpner øynene deres for muligheter de har avvist i flere år. 

Vil Keith kunne bevare entusiasmen han hadde i starten av sin filmkarriere – og vil det være nok glød til overs for å ta seg av datteren som har det så vondt? Eller har deres visjon om å forandre den amerikanske kulturen via film blitt redusert til et jag etter ære og berømmelse?