• Troens Vei 1-3 pakk

Troens Vei 1-3 pakk

399,00 807,00
Antall: stk
Forfatter:
Davis Bunn & Janette Oke

En storslått saga om de dramatiske hendelsene som skjedde omkring den kristne menighetens fødsel. Innbundne bøker.

Lea og den romerske centurion: (bok 1)
Da hennes families rikdommer og makt går tapt for alltid, sendes Lea til Pontius Pilatus i håp om at han kan arrangere et strategisk ekteskap for henne. Men til tross for hennes trolovedes slående utseende og sosiale posisjon, anser Lea det å gifte seg som en skjebne verre enn døden. Som leder av garnisonen nær Galilea, har Alban ambisjoner som én dag muligens vil føre ham hele veien opp til en sentral maktposisjon – i selveste Roma. Han er ivrig etter å bevise hva han kan, og tar på seg sitt livs største oppdrag; et oppdrag som skal komme til å sette hele hans karriere, alt han tror på og hans eget liv i fare. Da en ukjent rabbi plutselig dør og liket hans ikke er å finne, blir Lea og Alban imidlertid ledet til å lete etter svar. Og det de oppdager, forandrer alt.

– Den mest spennende bibelske roman jeg har lest til nå! (Jan Erik Børrestad, (65), hotelleier, næringslivsleder og styreleder i forlaget.)

Den skjulte flamme: (bok 2)
Jerusalem er i fullt opprør mens de religiøse lederne på den ene siden og de romerske herskerne på den andre konspirerer for å kvele den livskraftige menigheten i fødselen. Og Abigail - som trodde at hun endelig hadde funnet en trygg havn - fanges mellom de stridende partene. To friere higer etter den vakre Abigails hånd i ekteskap. Enkemannen Ezra er en fremgangsrik jødisk handelsmann med betydningsfulle forbindelser i Sanhedrin. Han er på utkikk etter en mor til barna sine. Den romerske soldaten Linux fascineres av hennes skjønnhet og kan by henne det fristredet - og kanskje til og med den kjærligheten - hun lengter etter. Ingen av de to har likevel vekket hennes kjærlighet. Vil troen og tapperheten hennes overleve en hjertesorg så stor at ingen kan fatte den, når etterfølgerne av Veien står overfor en overhengende fare - en forfølgelse så grusom at de aldri kunne forestilt seg den? Et glimt av håp driver Abigail videre…

Damaskusveien: (bok 3)
Unge Julia har alt som kan kjøpes for penger, likevel er hun og den samaritanske moren hennes mindre verdt enn annenrangs borgere. Da Julia oppdager hemmeligheten som hennes greske far har holdt skjult i alle år, blir hun ute av seg av fortvilelse. Fremtiden hennes fordunkles av usikkerhet. Jakob, Abigails bror, forsøker å finne sin plass blant de troende. Betyr dette at han må bytte ut spenningen og eventyret ved sitt nåværende yrke som karavanevakt? Da Jakob får i oppdrag å beskytte karavanene til en velstående kjøpmann langs den hemmelige «Virakveien», påtar han seg også motvillig det farefulle ansvaret med å formidle beskjeder mellom samfunn av troende som er blitt spredt over hele landet. Han blir bekymret når han finner ut at Julia også er kurer. Kan de sette til side sin første mistenksomhet overfor hverandre for å fullføre oppdraget?