• Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter
  • Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter
  • Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter
  • Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter
  • Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter

Urokkelig håp – bygg ditt liv på Guds løfter

Pris 299,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214916
År:
2018
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado

MAX LUCADO sier selv at han «skriver bøker for mennesker som ikke leser bøker». Til tross for det har hans bestselgende bøker solgt i over 100 millioner eksemplarer på 54 språk over hele verden. Kanskje Lucado har klart å omvende noen ikke-lesere med sine fengslende historier og lune humor. Kanskje leserne kan merke at de oppmuntrende ordene strømmer fra en pastors hjerte.

Føler du deg utrygg? Er du overveldet av problemene du møter eller smerten som skjærer gjennom deg? Kanskje bærer du på sår fra fortiden, er skuffet over nåtiden eller bekymret for framtiden? Du er i så fall ikke alene. De gode nyhetene er at det finnes håp!

Hva styrer livet ditt – livets omstendigheter eller Guds løfter? Svaret på dette spørsmålet forandrer alt. I Urokkelig håp viser Max Lucado oss tolv av Bibelens mest betydningsfulle løfter og utruster deg til å møte livets stormer og vanskelige omstendigheter. For hvert problem du møter, har Gud gitt deg et løfte.

Bli med Max Lucado når han ser nærmere på Bibelens ubrytelige løfter og viser deg hvordan du kan leve med urokkelig håp.

Boken er godkjent for studiestøtte av K-Stud.

«Livet blir ikke som vi forventet at det ville bli, og håp er ofte en mangelvare. Det er da vi må bestemme oss for hva vi vil sette vårt håp til. Med en pastors omsorg og en venns hjerte leder Max oss tilbake til den eneste varige kilden til håp: Guds løfter. Denne boken bare må du lese om du har slitt med å finne mening, kjempet med motløshet, eller mistet tilliten.»
– Mark Batterson, forfatter av Bønnesirkler

«Jeg tror Gud har salvet min kjære venn, Max Lucado, med en spesiell evne til å kommunisere Hans hjerte til denne generasjonen. I sin førtiende bok lar han oss få del i hvordan Guds løfter gir oss en solid grunnvoll vi kan bygge livet vårt på. Sannheten er at når du begynner å tro på Guds løfter, får du ikke bare håp, men et liv som blir forvandlet for alltid!»
–Robert Morris, Grunnlegger og senior pastor i Gateway Church, også bestselgende forfatter av bøkene The Blessed Life, The God I Never Knew og Frequency.

 

«Hvor kan vi finne håp og styrke når livets realiteter ryster oss og trykker oss ned? Jeg elsker hvordan Max peker oss mot Jesus, vår evige kilde til hjelp, samtidig som han understreker avgjørende bibelske sannheter og løfter vi alle trenger å klynge oss til midt i alt det vanskelige vi står i.»
–Lysa TerKeurst, New York Times bestselgende forfatter av boken Uninvited, direktør i Proverbs 31 Ministries

 

«Håp er en stadig større mangelvare i vår tid. Derfor er jeg svært takknemlig for Max Lucados stemme og for hans nye bok, Urokkelig håp. For mange vil denne boken være en dypt nødvendig påminnelse om det vi egentlig vet om Gud, livet og framtiden, men som vi likevel ofte kan ha lett for å glemme. For andre vil boken være  den innføringen i hvordan man faktisk kan overvinne kynismen og motløsheten, som verden så desperat trenger.»
–Carey Nieuwhof, grunnlegger og pastor i Connexus Church

 

«Gud er mektig og villig til å gjøre store ting gjennom sitt troende folk. Når vi er på vårt svakeste, er Guds uforanderlige løfter om å leve i oss og gjennom oss vår livbøye. Max Lucado er en troens helt og en pålitelig veiviser for oss på denne reisen!»
–Jennie Allen, forfatter av Nothing to Prove; Grunnlegger og visjonsbærer i IF : Gathering

 

«En samtale med arbeidslederen. En ektefelle eller et barns avgjørelse. Et jordskjelv eller en bilulykke. Nesten hver eneste dag dukker en uventet hendelse eller uforutsett omstendighet opp og minner oss om hvor usikker verden er. Med den siste tidens økning i antall selvmord er det tydeligere enn noen gang at folk er desperate etter et sted som ikke kan rokkes, å bygge sitt liv på. Jeg takker Gud for at Han har virket gjennom pastor Max Lucado og gitt oss denne dyrebare ressursen. Den er breddfull av bibelbasert håp som leder oss til den eneste klippefaste grunnvollen for vårt liv – Guds ufeilbarlige løfter. Urokkelig håp vil dra deg nærmere den Gud hvis løfter rikt sørger for alle dine behov, og gi deg bibelbaserte ankerfester som holder gjennom livets stormer. Jeg anbefaler deg å ha et eksemplar av boken tilgjengelig for alle sesonger av livet.»
–Louie Giglio, Pastor i Passion City Church, grunnlegger av Passion Conferences, forfatter av boken Goliath must fall

 

«Bangor i Maine er en liten by med bare noen få flyavganger og ankomster hver dag. Likevel har byen en enorm, internasjonal flyplass med en tre kilometer lang rullebane som kan ta imot de største flyene i verden. Grunnen til dette er strategisk, Bangor er det første stykket Amerikansk jord transatlantiske flyruter møter etter 4000 kilometer med vann. Om de har problemer, trenger de ikke nødlande på havet om de bare kan komme seg til Bangor. Boken du holder i hendene, tilbyr din sjel det samme som Bangor tilbyr et fly i nød: Et trygt sted å lande. I sin førtiende bok gjør Max Lucado det samme som har gjort at han har fått den plassen i vårt hjerte som han har, gjennom de andre trettini. Vi stoler på ham når han peker ut veien til den kilometer lange rullebanen av Guds urokkelig håp som kan håndtere vekten av din smerte.»
–Levi Lusko, forfatter av I declare war: 4 keys to winn ing the war with yourself

 

«I en verden hvor bekymringer og fortvilelse har nådd epidemiske nivåer, minner Max oss på at vårt sikre og trygge håp finnes i Guds uforanderlige løfter.»
–Sheila Walsh, forfatter av It’s okay not to be okay