• Vannskrekk og knekte ribbein

Vannskrekk og knekte ribbein

Pris 129,00 12900
Antall: stk
ISBN:
9788230205471
År:
2007
Sider:
140
Forfatter:
Svein E. Andersen
7 hemmeligheter om kommunikasjon med tenåringen!
"Det finnes ingen lykke i denne verden som kan sammenlignes med den himmelstormende beruselsen du kjenner når du står på fødeavdelingen med ditt førstefødte barn i armene.

I ørene lyder en symfoni av bjelleklang og englesang, i dine tårevåte øyne blinker et fargespill av stjerneskudd og fyrverkeri, og hjertet hamrer like fort som første gang du var virkelig forelsket.

Glemt er din elskedes fortvilte smerterskrik og bestemte uttalelser om at "jeg vil ikke føde idag". Det at du nettopp har fått personlig innsikt i en av de tragiske konsekvensene av Evas epleslang i Edens have, er uten betydning for dette evige øyeblikk.

Uten tanke på lommepenger, ungdomsopprør, desibel, suspekte venner og venninner, bulker i fars nye bil; begynner du uvitende på den uunngåelige oppgaven det blir å kommunisere med den fremtidige tenåringen i huset.

Etter beste evne å ha forsøkt dette vågestykket med en håndfull tenåringer, deler jeg her mine feilslåtte og vellykkede metoder med behovsprøvede lesere."
– Svein E. Andersen

"Pappa har ikke bare vært en far jeg vil hedre og respektere, han har også blitt en av mine nærmeste venner! Men aller viktigst er at hans bønner og handlinger har ledet meg til et nært forhold til Jesus Kristus! En ting er å skrive 10 punkter om å lykkes som forelder, men her er en som HAR lyktes med å være en fantastisk pappa! Herved anbefales boken på det varmeste!"
- Dag Eivind Andersen, 30 år.
"Det er ei fornøyeleg bok full av artige hendingar og utsøkt språkleg formuleringsevne ... Her er mange moment til ettertanke når det gjeld kommunikasjon med tenåringar, og når det gjeld kva ein bør prioritera av verdiar ein overfører til borna, og som fylgjer tenåringen når han eller ho ein gong flytter heimafrå."
- Johannes Kleppa, Dagen, 18.12.2007