• Vær ikke bekymret for noe!
  • Vær ikke bekymret for noe!

Vær ikke bekymret for noe!

Pris 299,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214077
År:
2017
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado

MAX LUCADO sier selv at han «skriver bøker for mennesker som ikke leser bøker». Til tross for det har hans bestselgende bøker solgt i over 100 millioner eksemplarer på 54 språk over hele verden. Kanskje Lucado har klart å omvende noen ikke-lesere med sine fengslende historier og lune humor. Kanskje leserne kan merke at de oppmuntrende ordene strømmer fra en pastors hjerte.

Max Lucado inviterer deg med på et dypdykk i Filipperbrevet 4,6–7. Her finner du motgiften mot bekymringer og hjelp til å ta kontroll over tankene dine. Du kan hvile i «Guds fred som overgår all forstand».

Bekymringer kommer til oss alle – det er en del av livet, Gud ønsker imidlertid ikke at vi – Hans barn – skal leve i en tilstand av konstant, vedvarende bekymring. Bekymring har en tendens til å kvele både glede og fred. Max Lucado, pastor og bestselgende forfatter, har selv opplevd hvordan bekymring kan ta overhånd og bli et fengsel. I boken søker han å hjelpe oss inn i en dypere forståelse av hva disse versene betyr – og hvor forandret livet kan bli for den enkelte av oss om vi praktiserer det som står der.

«Max Lucado har med årene blitt min favorittforfatter av oppbyggelige, kristne bøker. Han har en unik evne til å formidle kjernesunn bibelundervisning om temaer som er relevante for meg i min hverdag og mitt liv. Vær ikke bekymret for noe! er intet unntak. Den er full av oppmuntring, inspirasjon og praktiske verktøy som virkelig har hjulpet meg i forhold til hvordan jeg møter små og store bekymringer i mitt dagligliv. Boken anbefales varmt!»
– David Andersen, oversetter av den norske utgaven av boken

«Alt oversetteren sier er sant – Lucado treffer deg midt i hjertet!»
– Svein Andersen, forlagssjef