• Vær ikke bekymret for noe!
  • Vær ikke bekymret for noe!

Vær ikke bekymret for noe!

Antall: stk
ISBN:
9788230214077
År:
2017
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado

Max Lucado, pastor og bestselgende forfatter, har selv opplevd hvordan bekymring kan ta overhånd og bli et fengsel. I boken Vær ikke bekymret for noe søker han å hjelpe oss inn i en dypere forståelse av hva disse versene i Filipperbrevet betyr – og hvor forandret livet kan bli for den enkelte av oss om vi praktiserer det som står der.

«Vær ikke bekymret for noe», oppfordrer Paulus i Filipperbrevet. De fleste av oss synes nok ofte at dette fortoner seg som et uoppnåelig ideal. Bekymringer kommer til oss alle – det er en del av livet, Gud ønsker imidlertid ikke at vi – Hans barn – skal leve i en tilstand av konstant, vedvarende bekymring. Bekymring har en tendens til å kvele både glede og fred. Derfor tilskynder Paulus oss til å legge alt som bekymrer oss, alt som tynger, alle vanskeligheter, fram for Gud. Når vi gjør dette, har vi et løfte om at «Guds fred som overgår all forstand», skal bevare hjertene og tankene våre i Kristus Jesus. For et løfte – og for en mulighet!

Måtte den kommende høsten være en tid der du og jeg får følge Paulus’ oppfordring – og glede oss over freden som følger med.

 

 

«Max Lucado har med årene blitt min favorittforfatter av oppbyggelige, kristne bøker. Han har en unik evne til å formidle kjernesunn bibelundervisning om temaer som er relevante for meg i min hverdag og mitt liv. Vær ikke bekymret for noe! er intet unntak. Den er full av oppmuntring, inspirasjon og praktiske verktøy som virkelig har hjulpet meg i forhold til hvordan jeg møter små og store bekymringer i mitt dagligliv. Boken anbefales varmt!»
– David Andersen, oversetter av den norske utgaven av boken

«Alt oversetteren sier er sant – Lucado treffer deg midt i hjertet!»
– Svein Andersen, forlagssjef