Hermon Forlag er et kristent kulturforlag som på en positiv måte vil formidle evangeliet om Jesus Kristus.

Vår visjon

Hermon Forlag er etablert på grunnlag av en visjon. Forlaget arbeider ikke først og fremst for en god markedsposisjon av økonomiske årsaker, men ønsker å være en markant aktør i arbeidet med å spre evangeliet. Bibelordet som i 1983 sto for Svein og Heidi Andersen da de startet forlaget, var Salmenes bok 133,3:

«Det er som duggen på Hermon, som faller på Sions berg. For der har Herren tilsagt velsignelsen, livet til evig tid.»

Berike Guds menighet!

Ekteparet Andersen ønsket at forlaget skulle være som denne duggen fra Hermon, de ønsket at forlaget skulle være til velsignelse og berike hele Guds menighet! Selv om årene har gått, er forlagets visjon fortsatt den samme – vi brenner for å utgi bøker som gjør at små og store blir glad i Jesus.

Bøker påvirker, og de har evnen til å tale direkte inn i menneskers liv. Noen kommer til tro, andre blir fornyet, helbredet eller åndsdøpt. Mennesker blir inspirert av å lese. Det kan gi glede og motivasjon, og gjennom ordene kan man også finne nye perspektiver og bredere kunnskap. Å få være med å bidra til dette er en drivkraft for oss som jobber i Hermon Forlag.

Trykk her for lese om hvordan og hvorfor Hermon Forlag ble startet, litt av vår over 40 år gamle historie og tanker om veien videre.

Vår historie