• Veivalg E-bok

Veivalg E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230210390
År:
2013
Sider:
280
Forfatter:
Wm. Paul Young
Oversetter:
Ellen Ofte Jacobsen
Originalens tittel:
Cross Roads
Ny bok fra forfatteren av SKURET. Den internasjonale bestselgeren som har solgt i over 18 millioner eksemplarer! Mer enn 18 000 solgte i Norge!
Anthony Spencer, en egoistisk og arrogant forretningsmann, havner i koma etter en hjerneblødning og svever mellom liv og død – eller er det mellom Himmelen og jorden?

Anthony «våkner opp» til et surrealistisk univers som minner om hans eget liv. Han møter mennesker han antar er projeksjoner av sin egen underbevissthet, og blir bokstavelig talt konfrontert med seg selv.

Vil han innse at livet hans egentlig er et skjørt korthus bygget på en giftig grunn av ødelagte følelser? Og vil han finne det motet han trenger for å foreta et livsviktig valg som kan viske ut en blodig urett han forårsaket før han falt i koma?

1. opplag på 10 000 i Norge!

Wm. PAUL YOUNG er forfatter av den internasjonale bestselgeren Skuret. Han ble født i Canada og vokste opp hos et steinalderfolk i høylandet i det som en gang het Ny Guinea, der foreldrene hans var misjonærer. Han opplevde mye sorg og savn som barn og ung, men nå nyter han «nådens uendelighet» sammen med familien sin et sted nord på den amerikanske Stillehavskysten.