• Du kan vinne kampen i ditt sinn

Du kan vinne kampen i ditt sinn

Pris 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230216163
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Sider:
224
Forfatter:
Craig Groeschel
Oversetter:
Karina Loka

«Denne boka gir en bibelforankret, livsnær og anvendelig forklaring av Bibelens oppskrift på et sunt sinn. Hvordan kan vi jobbe med tankene våre på en måte som leder til forvandlet liv? Boken hjelper oss på vei. Enhver vil bli berørt av å lese denne boken!»
 
ØYSTEIN GJERME // HOVEDPASTOR 
Salt Bergenskirken

Hvor fører tankene dine deg? Hva vi tenker, former vår oppfatning av oss selv. Det vil også styre våre handlinger og planer for livet. Kjenner du innimellom på at livet er tungt, og tankekjøret til tider styrer og utmatter deg, da er dette boken du har ventet på!

For øvrig, søsken, det som er sant, det som er ære verdt, det som er rettferdig, det som er rent, det som er verdt å elske, de ting som det tales vel om, om det er et ærbart liv, og om det er noe som er verd å bli rost, så legg dere alt dette på sinnet!  (Fil 4,8)

Craig Groeschel skriver av egen erfaring om usikkerhet og negative tankemønstre som ødelegger hverdagen og lammer og stjeler livsgleden fra deg. Gud ønsker å sette deg fri fra de negative tankenes grep, slik at du kan få leve et liv i fred og glede.

DENNE BOKEN VIL HJELPE DEG TIL Å:
• lære hvordan hjernen fungerer og se hvordan du kan lage nye koblinger i den
• identifisere løgner som fienden ønsker at du skal tro på
• gjenkjenne og kortslutte mentale triggere for destruktive tanker
• se hvordan bønn og lovprisning vil forvandle sinnet ditt
• innarbeide gode vaner, som lar Guds tanker få prege dine tanker

«Denne boken kombinerer bibelsk visdom med moderne vitenskap, og viser deg hvordan du ved å endre din tankegang kan forandre ditt liv!» 
JOHN MAXWELL, bestselgende forfatter

«Craig gir deg praktiske løsninger som kan hjelpe deg å fornye sinnet med Guds hjelp, og leve et hensiktsdrevet liv fullt av pasjon!» 
CHRISTINE CAINE, forfatter og grunnlegger av A21

«Denne MÅ du bare lese ... forfatteren deler verktøy  som viser stor livserfaring og forteller om egne livsstilsendringer … jeg skal gi den til ALLE i min familie,  så god er den virkelig!» 
LYSA TERKEURST, bestselgende forfatter og grunnlegger av Proverbs 31 Ministries