• Vinter blir til vår (4)

Vinter blir til vår (4)

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
978-82-302-0720-8
År:
2010
Sider:
314
Forfatter:
Catherine Palmer & Gary Chapman
Nummer i serien:
4
Serietittel:
Kjærlighetens årstider
Bok nummer fire i serien "Kjærlighetens årstider".
For Brad og Ashley Hanes er hvetebrødsdagene over. De visste at de ikke kunne vare for alltid, men de hadde aldri trodd at ekteskapet skulle være over nesten før det begynte. Når Brad finner en nydelig liten valp som er etterlatt, tenker han at det kanskje er dette han og Ashley trenger for å komme nærmere hverandre igjen. 

Selv om naboene i Deepwater Cove er bekymret for de nygifte, har de enda større bekymringer å tenke på. Veiene er speilglatte, og Cody Goss gjør gatene utrygge i sitt forsøk på å ta førerkortet. Derek Finley har tilbudt seg å lære Cody å kjøre, men alle løper allikevel for livet og forsøker fortvilt å redde postkassene sine. 

Idet de minst venter, kommer en sen vinterstorm feiende inn over den travle byen, og plutselig stanser alt opp. Og når hylende sirener ljomer gjennom gatene, lurer naboene på hvem som er i vanskeligheter denne gangen. Løftet om en ny vår ser ut til å være like hjørnet - hvis bare alle overlever vinterens siste voldsomme storm. 

Sammen har romanforfatter Catherine Palmer og ekteskapsrådgiver Gary Chapman skrevet serien Kjærlighetens årstider, der vi blir kjent med fire par som befinner seg i ulike årstider i sitt ekteskap.