• Voldtatte følelser

Voldtatte følelser

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788247603598
År:
2008
Sider:
255
Forfatter:
Hanne Dahl
17 år gammel rømmer Hanne fra en traumatisk barndom og gifter seg med han hun tror er drømmemannen. Men drømmen skal snart bli til et mareritt, idet ektemannen avdekker svært mørke sider. Fanget i et ekteskap gjennomsyret av vold og grov misbruk, blir livet en kamp for å overleve og beskytte barna de får sammen.
Gjennom hele livet har Hanne dessuten skapt seg hjelpepersoner som kan ta vanskelighetene for henne, og i rommet bak virkeligheten hviler hun seg, mens de andre personlighetene hennes overtar når hun trenger avlastning. Og det trenger hun – ofte. 

Dette er den sanne og rystende selvbiografien om en av de mange kvinnene i Norge som har opplevd voldelige relasjoner. Hanne har overlevd, men lever som flyktning i eget land og frykter daglig for sitt liv. Likevel har hun valgt å være en stemme for de tusener av stemmeløse kvinner, som hver dag lever i eller er på flukt fra voldelige relasjoner. At Hanne fremdeles er i live, må betraktes som et mirakel, men alt som liten bestemte hun seg for at ondskapen ikke skulle vinne. For det sterkeste ordet Hanne vet om er håp, og gjennom all fysisk og psykisk smerte har hun klart å holde fast på det – håpet om en bedre framtid.