• Vår Herres advokat

Vår Herres advokat

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230210239
År:
2013
Sider:
230
Forfatter:
Sten Sørensen
"Advokat Ragnar Hatlem kunne berette om en flott karriere. Han hadde nådd lenger enn de fleste. Det var likevel ikke det som var det mest gripende. Usminket fortalte han en sterk og rystende historie om et hardt prøvet liv. Jo mer han fortalte, jo mer beæret kjente jeg meg over å få del i historien hans. Gjennom store utfordringer i barndommen og senere i det voksne livet, har han klart å overleve og komme videre i livet."
Slik forteller forfatteren, Sten Sørensen fra sitt første møte med Ragnar Hatlem, et møte som skulle resultere i denne boken.

Selv understreker Ragnar Hatlem betydningen av at han ikke har vært alene i møte med de mange og store utfordringene han har møtt. Opplevelsen av en Gud som har vært der og brydd seg om ham, har fulgt ham gjennom livet. Senere erfaringer med sykdom og motgang gjorde forholdet til Vår Herre nærere, sterkere og dypere og har ført frem til et liv der troen på en Gud som elsker oss og er med gjennom alt, står sentralt.

En fortelling om tilgivelse, fremtid og håp – også for et løvetannbarn! 

RAGNAR HATLEM har arbeidet 15 år i politiet - herunder som politimester, politimesterens sted- fortreder, leder for retts- og påtale, prosjektleder for Justisdepartementets undersøkelse av kvaliteten på politiets etterforskning og forskningsavdelingen ved Politihøgskolen. Han har arbeidet som Amanuensis i juridiske fag ved Nordland distriktshøgskole og har praktisert som advokat i Myhre & Johnsen siden 2001. 

STEN SØRENSEN er forfatter eller medforfatter av tretten bøker. Han er medredaktør i BIBELEN – GUDS ORD, og en skattet forkynner og kristenleder.