Barnebibel

En barnebibel gir barna mulighet til å få møte historiene fra Guds Ord på et språk og i et format de kan relatere til. Våre barnebibler er illustrert med friske, fargerike og engasjerende tegninger, tekster og fortellinger.

Har venner eller familie akkurat fått barn? Gi barnebibel i dåpsgave eller til barnevelsignelsen. Dette er spesielt fint å gi som en faddergave dersom du har fått det ærefulle oppdraget å be for barnet gjennom oppveksten.

Hvilken barnebibel skal du velge? Anbefalt barnebibel kommer helt an på alder. Vi har barnebibler som passer for 4-12 år gamle barn, noen med muligheter for å tegne og fargelegge, andre for å lese sammen i.

Barnebibelen er fin å bruke når dere skal ha kveldsstund og gir barnet muligheter til å selv erfare rikdommen i Guds Ord formidlet på deres premisser. Den kan også brukes i samlingsstunder for familien der man snakker sammen om bibelen, eller som en del av søndagsskoleopplegget.

For mange barn er barnebibelen det første møtet med den hellige skrift. Gi ditt eller dine venners barn den beste starten på livet, med Guds Ord!

Sorter etter: