Menighetsrabatt

Kjære menighet

Som kristne er vi kalt til å være Jesu hender og føtter – til å være lys og salt i verden. Den lokale menigheten er med på å synliggjøre dette nettopp der det er mest nødvendig – midt i et lokalsamfunn, der vanlige mennesker i ulike livsfaser og med alle slags behov lever sine liv. Tusen takk for det viktige arbeidet dere gjør!

Som forlag har vi alltid ønsket å utruste kristenheten i Norge med bøker som kan styrke troen. Dette gjøres kanskje aller mest effektivt i samarbeid med menighetene. På våre nettsider finner du bøker vi håper kan være en ressurs for nettopp menneskene og behovene i din menighet. Her er oppbyggelige bøker for både barn, ungdom og voksne, og også en rekke ulike bibelutgaver. Vi tror det skrevne ordet – både kristen undervisning, men mest av alt Guds Ord – er et viktig verktøy for å hjelpe mennesker til å vokse i troen

Uansett hvilke behov din kirke eller menighet har for litteratur, håper vi du vil finne bøkene som møter ditt behov hos oss! Vi har samlet de mest aktuelle produktene for menighetens arbeid i en egen kategori du kommer til å ved å trykke her.

Gode rabatter

Vi har gode rabatter på en rekke av våre produkter ved kjøp til menighet og kirker. For å handle med menighetspriser trenger du bare å registrere deg som menighetskunde her i nettbutikken. Da får du automatisk de gode rabattene vi har å tilby din forsamling.

Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet, på e-post eller på telefon om du har andre spørsmål eller trenger hjelp!