Angela Hunt

«Det hebraiske språket har to ord som vanligvis blir brukt for å beskrive en persons utseende i rosende ordelag. Det ene, yapeh, er et forholdsvis moderat ord som betyr ‘pen’. Det andre ordet, tob, vitner om en sensuell tiltrekningskraft når det brukes om en kvinnes utseende. Denne kvinnen er så vakker at hun vekker begjær hos de mennene som ser henne.»
– Sue Poorman Richards og Larry Richards, forfattere av Every Woman in the Bible

Skjønnhet er ikke alltid til fordel for den kvinnen som er i besittelse av den. Iblant kan den forråde henne, og andre ganger sette henne i fare, til og med i livsfare.
Historiene om Ester, Dalila og Batseba er historier om kvinner med tob.

Om forfatteren:
Angela Hunt har skrevet mer enn hundre bøker som har blitt solgt i nærmere fem millioner eksemplarer verden over. Hennes romaner har vunnet eller blitt nominert til flere prestisjefylte priser innen bransjen, som blant annet RITA Award, Christy Award, ECPA Christian Book Award og HOLT Medallion Award. Romantic Times Book Club tildelte henne Lifetime Achievement Award i 2006. I 2008 fullførte hun sin doktorgrad i bibelske studier og holder for tiden på med en doktorgrad i teologi. Angela bor i Florida med ektemannen og de store hundene deres.

Sorter etter: