• Bygg din fortid

Bygg din fortid

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 149,00 745,00 Kjøp

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230212646
År:
2015
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Øystein Gjerme

Hva skjedde i Jesu liv fra Han var 12 til Han fylte 30? Det vet vi lite om. Men vi kan lese at «Jesus gikk frem i alder og visdom. Han var til glede for Gud og mennesker.» (Luk 2,52)

 

Denne boken handler om hvordan vi kan bygge et godt fundament i livet og vokse på disse områdene. Uansett hvor langt du er kommet i livet, inviteres du herved til å bli både motivert og justert for det som ligger foran.

«Jeg har ventet på denne boka. Solid, rett på sak, bibelsprengt og tilgjengelig om å bygge et solid fundament for livslang etterfølgelse av Jesus Kristus. Øystein Gjerme har ikke bare skrevet en knallgod undervisningsbok, men hans hjerte for neste generasjon skinner igjennom på hver side. Obligatorisk lesning for enhver kristen!»
– ANDREAS HASSELØY, PASTOR INTRO

«Nylig sa en venn til meg: Visdom er kunnskap anvendt med kjærlighet. Hvis det stemmer, er denne boken full av visdom. Øystein Gjerme har stor innsikt og skarpt blikk, men også et stort hjerte for mennesker.
I en tid hvor vi ikke mangler tilgang på informasjon, kunnskap eller valgmuligheter, leter vi etter noen som kan vise en vei, hjelpe oss å ta gode valg og bygge liv med retning. Øystein er en slik veiviser, og i denne boka formidler han visdom som hjelper meg – og deg – til å ta gode valg og sette retning på livet. Anbefales sterkt!»

– EGIL ELLING ELLINGSEN, PASTOR IMI KIRKEN