• Mørkets makter åpenbares (Forhåndsbestill nå! I salg fra 25.10)
  • Mørkets makter åpenbares (Forhåndsbestill nå! I salg fra 25.10)

Mørkets makter åpenbares (Forhåndsbestill nå! I salg fra 25.10)

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216620
År:
2022
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Jonathan Cahn
Boken vil gi deg lys over nåtidens verdensomspennende hendelser. Forfatteren tar deg med på en fascinerende, uforglemmelig reise som ikke vil la deg gå videre uberørt.

(Forhåndsbestill nå! I salg fra 10. oktober)
Er det mulig at bak de gjennomgripende hendelsene vi er vitner til i vår tid, ligger et mysterium som involverer fortidens avguder … og at disse nå har vendt tilbake? Jonathan Cahn tar deg med på en reise hentet fra skrifter nedtegnet i Assyria og Babylon helt til verdensbegivenheter du ser med egne øyne i dag. Hvem er disse avgudene? Hva er de egentlig? Er det mulig at disse skapningene fra forhistorisk tid  (fortsatt lever og )er katalysatorene bak hva som skjer i dagens verden?

Kan disse «maktene» stå bak de mest sentrale hendelser, krefter og bevegelser som beveger verdens nasjoner i vår tid? Arbeider disse «gudene» med å omskape og omdefinere samfunnet, våre barn og vårt liv? Operer disse maktene akkurat nå – på våre gater i våre nasjoner? Kan det tenkes at disse maktene står bak mye av det som serveres på dataskjermen, TV og i kinosalen, at de står bak undervisningen våre barn får i klasserommet, og de krefter som bryter ned tradisjonelle parametere for familie og ekteskap?

Kan det tenkes at det vi ser på som overtro eller mytologi faktisk er en åndelig realitet?

Hva er mørkets treenighet? Hvem er forføreren, ødeleggeren – og trollkvinnen?
Dette og mye mer avsløres i boken MØRKETS MAKTER ÅPENBARES!