• Profetien

Profetien

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230210895
År:
2013
Innbinding:
Pocket
Sider:
307
Forfatter:
Jonathan Cahn
Oversetter:
Karina Loka
Originalens tittel:
The Harbinger - the ancient mystery that holds the secret of America's future
Er det mulig at det eksisterer et eldgammelt mysterium som skjuler hemmeligheten bak Amerikas fremtid?
Før nasjonen Israel i oldtiden opphørte å eksistere, viste det seg en rekke konkrete varsler og tegn som advarte om en kommende ødeleggelse – de samme ni varslene manifesterer seg nå i Amerika med dyptgripende forgreninger i forhold til Amerikas fremtid og endetidsprofetier.

Mysteriene som åpenbares i Profetien ligger skjult i et eldgammelt bibelvers fra profeten Jesaja. De er så nøyaktige at de forutsier nyere hendelser i Amerika helt ned til selve datoen … det 3000 år gamle mysteriet som åpenbarte den eksakte datoen for børskrakket i 2008 … den eldgamle profetien som ble proklamert fra talerstolen i det amerikanske Senatet og siden oppfylt … og mer.

Skrevet i en fengslende fortellende stil begynner Profetien med at vi møter en mann som er tynget av en rekke budskap han har fått i form av ni segl. Hvert segl avdekker et profetisk mysterium som er knyttet til Amerika og nasjonens fremtid. Handlingen tar deg med på en utrolig reise som kommer til å forandre måten du ser på verden for all fremtid.

JONATHAN CAHN leder organisasjonen Hope of the World og the Jerusalem Center/Beth Israel, et lovsangssenter som består av både jøder og ikke-jøder – mennesker fra alle slags bakgrunner. Senteret ligger i Wayne i New Jersey. Hans undervisning sendes på TV og radio over hele Amerika. Undervisningen er kjent for sin profetiske betydning og for å åpenbare dype mysterier fra Guds Ord.