• Å løpe ned fjellet sammen med Gud
  • Å løpe ned fjellet sammen med Gud

Å løpe ned fjellet sammen med Gud

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215562
År:
2020
Forfatter:
Alain Fassotte

«Jeg hørte om Alain før jeg møtte ham. Fra noen hørte jeg om mannen som knapt klarte å sette ord på det Gud hadde gjort i livet hans uten at tårene kom … For meg inspirerer denne historien til frimodig tro, og tydelig Jesusetterfølgelse. Det håper jeg den vil gjøre for deg også!»
fra forordet til Egil Elling Ellingsen, Pastor, IMI-kirken.

«Alains historie vil berøre deg på dypet av ditt hjerte, men også gi deg visdom og innsikt du selv kan ha glede og nytte av! ANBEFALES!»
– Svein Andersen, forlagssjef

I denne boken møter du en høy, velformulert og morsom fyr, som med glitrende kommunikasjonsevne og fargerikt språk forteller åpent og sårbart om møtet med en levende Gud. Fra en barndom med avvisning og psykisk og fysisk vold, alkoholmisbruk, stadige oppbrudd fra hjemsted og skole etter skilsmisser – i flertall – forteller Alain ikke bare om en teoretisk overbevisning, men om en nær og himmelsk berøring av Gud. Han skriver tankevekkende og intelligent og berører deg samtidig midt i hjertet med sine ord og opplevelser.

Alain er kjent for sin kompetanse på sosiale medier og salg, og har en vidstrakt leserkrets gjennom sin blogg. Nasjonal oppmerksomhet og kjendisstatus fikk han gjennom initiativet som hindret prinsessen og sjamanen i å bruke St. Petri kirke i Stavanger til sin okkulte «forestilling», men han er egentlig en mann som ikke er imot det ene og det andre, men gir liv og krefter for Ham som er den Levende og sanne Gud!

Her er en smakebit av forfatterens egen innledning: 

«For å kunne fortelle denne troshistorien, har både fine og vonde episoder i livet mitt blitt lagt igjen i boken. Minner som jeg helst skulle vært foruten og gjerninger jeg skulle sett ugjort … fortellingen er ikke et oppgjør. Den er heller et forsøk på å kunne vise frem det såre i lys av tilgivelsen, samtidig som det skal gi håp og styrke troen.»
Fra forordet til Alain Fassotte, forfatter

 

«Alain Fassotte har møtt den levende Jesus, blitt fylt av Den hellige ånds nærvær og kjent Guds gode klem. I denne boka forteller han sin troshistorie, og det er ikke tilfeldig, for Alain argumenterer godt for at troshistorien er noe av det flotteste et kristent menneske har. Og det å fortelle sin troshistorie kan alle kristne gjøre. Et menneskes troshistorie er hans eller hennes eiendom. Ingen andre kan bestride eller fornekte den. Derfor er den så verdifull og effektfull, og Alain hevder at dersom alle kristne i Norge hadde fortalt sin troshistorie til sine venner og i sitt nærmiljø, hadde kristendommens stilling i vårt land vært annerledes enn den faktisk er i dag. Med denne boka forteller han sin historie til oss, og han håper at noen vil lytte til den. Det er en fascinerende historie, og den er godt fortalt.»
– Bård Hauge, anmeldelse i Avisen Dagen 7.9.2020