• En tro som trosser frykten
  • En tro som trosser frykten

En tro som trosser frykten

Pris 349,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217214
År:
2023
Innbinding:
Mykbind
Sider:
310
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Broder Andreas
Denne andaktsboken av Broder Andreas er for deg som ønsker å bli utfordret til å lytte til Gud og la deg lede av Ham, uansett hvor Hans veier måtte føre deg. 
Andaktene er Broder Andreas’ personlige refleksjoner over noen av de heltene vi møter i Det gamle testamentet – David, Elia, Jona, Moses og Gideon. 

Gjennom deres liv og kamper får vi et solid innblikk i Guds strategier for å bekjempe fienden og utbre sitt rike på jorden, og vi får frimodighet til å delta i den kampen. I boken lærer du å: 

•    høre og svare på Guds kall
•    overvinne kjempene i ditt eget liv
•    leve ut din tro i en fiendtlig kultur

Broder Andreas (1928–2022) visste godt hva han snakket om. Han ble kjent som «Guds smugler» etter at han begynte å smugle bibler til den forfulgte kirke i det kommunistiske Øst-Europa.  I mer enn 50 år reiste han verden rundt for å styrke og oppmuntre kristne som ble utsatt for forfølgelse, og i mange situasjoner måtte han stole på Guds inngripen alene. 

I boken finner du også en studieveiledning, som du gjerne kan benytte i familien eller bibelgruppen din. 
«Denne boken er spekket med klassisk Ungdom i Oppdrag-undervisning. Her beskrives en kristentro som går ‘all in’, skrevet av en mann som gjorde nettopp det. Boken hjelper meg i mitt disippelliv.» 
– Andreas Nordli, Leder for Ungdom i Oppdrag

«Her har Broder Andreas etterlatt seg en rik åndelig arv, ikke bare for vår tid, men også for kommende generasjoner. Denne andaktsboken er annerledes – erfaringsbasert, radikalt utfordrende og inspirerende.»  
– Bjørn Olav Hansen, Pastor, nasjonal bønneleder og skribent

«Gud har ikke kalt oss til å la frykt skrive vår fortelling – men en seirende tro! Les boken, lev livet og la Gud skrive sin historie med ditt liv!»
– Daniel Sæbjørnsen, pastor i Passion Åsane, forkynner, forfatter og kommunikator i tro og medier

«Ein viktig grunn til både å lesa og gi bort denne boka, er Broder Andreas’ praktiske og livsnære kall til å leva livet som Jesu disippel. Ei utfordrande og aktuell bok for den som lengtar etter ei tru som forandrar både liv og situasjonar.» 
– Sofie Braut, kommentator i avisen Dagen