• Målrettet menighet

Målrettet menighet

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
8230202176
År:
1999
Sider:
304
Forfatter:
Rick Warren
Vekst uten å gå på akkord med budskap og oppdrag.
"Målrettet meinghet er den desidert beste boken jeg har lest om menighetsbygging. De to siste årene har pastorteamet i Filadelfia, Oslo, hatt stor glede og nytte av boken. Fordi Rick Warren forklarer bibelske prinsipper med egne erfaringer, blir ikke menigheten i Saddleback en modell som skal overføres, men et eksempel som kan etterfølges."
- Egil Svartdahl, forstander i Filadelfia, Oslo 

"For den som trenger hjelp til å bygge en menighet med betydning for mennesker og samfunnet, så er Rick Warrens bok den mest nyttige og betydningsfulle bok jeg har lest! Uten overdrivelse. Boka må bli obligatorisk for kristne ledere på alle nivåer!"
- Martin Cave, leder i Stavanger Indremisjon 

"Rick Warrens bok er ikke en teoretisk avhandling, den er skrevet ut fra erfaring og praksis. Det menighetslivet han står som leder for er den beste anbefalingen av boken - en bok som utfordrer, provoserer - og viser vei!"
- Åge Åleskjær, pastor i Oslo Kristne Senter.

"Dette er den beste boka jeg har lest om å bygge menighet. Visjonen er at en menighet som er sunn er en menighet som vokser. Målet er å utvikle mennesker fra å være utenforstående til å komme i den innerste kristne kjerne. Forfatteren er amerikansk, eksemplene likeså, men Rick Warren understreker først og fremst de evige, bibelske prinsipper på en troverdig og forståelig måte. Boka er lettlest og pedagogisk."
- Einar Nymoen, forstander i Salem, Sandefjord