• Det er lov å være annerledes
  • Det er lov å være annerledes

Det er lov å være annerledes

Pris 279,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216781
År:
2023
Innbinding:
Pocket
Sider:
216
Forfatter:
Johnny Omdal


Gud vil gjerne utøse mer av sin Hellige Ånd og kraft over oss. Han vil vise oss at vi er kalt til å leve et annerledes liv. Ønsker du å få del i det – og lære mer om hvordan du kan leve tett med Ham, er dette boken for deg! Gud vil gjøre noe nytt i livet ditt!
Jesus er verdens håp! Den lokale menigheten er verdens håp – derfor er du verdens håp. Vi er kalt av Gud til å bety en forskjell på jorden i dag og til å oppfylle misjonsbefalingen. Føler du at du har havnet litt på sidelinjen og ikke vil ut av komfortsonen? Den Hellige Ånd vil gi deg kraften du trenger – derfor er det livsviktig at du finner ut av hvem Han er – og blir kjent med Ham.

«Boken gir kunnskap, modellerer og skaper tørst. Jeg gjenkjenner tonene som forvandlet mitt eget liv, og som jeg senere har sett snu opp ned på så mange andres liv …»
– Elin Linde Fagerbakke // leder i Kvinner i Nettverk
 
«Iblant skulle man tro den tredje personen i treenigheten het ‘Den hemmelige ånd’. Det er derfor en slik glede at Johnny Omdal rydder i misoppfatninger om det karismatiske liv og presenterer Ånden for dagens mennesker. Han skriver engasjerende, forankret på bibelsk grunn, rikt illustrert med historier og konkrete tips og råd for leseren. Jeg tror denne boken kan bli en veiviser som forener vår evige tørst med Ham som er kilden – Den Hellige Ånd!»
– Daniel Sæbjørnsen // pastor og forfatter

«Denne boken er viktig. Gjennom skriftsteder, erfaringer fra kirkens historie og egne erfaringer tegnes det et dynamisk bilde av hvordan en genuin etterfølgelse av Kristus ser ut – i Den Hellige Ånds kraft. Boken gir kunnskap, modellerer og skaper tørst. Jeg gjenkjenner tonene som forvandlet mitt eget liv, og som jeg senere har sett snu opp ned på så mange andres liv …»
– Elin Linde Fagerbakke // leder i Kvinner i Nettverk

«Kjempebra! Dette er kanskje noe av det beste jeg har lest om Den Hellige Ånd og livet med Ham i hverdagen. Enkelt og konkret.» 
 – Gry Øvergaard, undervisningsleder på ACTA Bibelskole