Bibler

Av de utallige bøkene som finnes i verden er nok bibelen den viktigste. Bibelen er jo selve grunnsteinen for vår kristne tro. Derfor er det viktig for oss å ha et variert utvalg av bibler. I tillegg til “tradisjonelle” bibler, har vi også et utvalg av studiebibler.

Bibler for alle

Vi har også 3 ulike bibeltekster i salg. Hovedteksten vi selger er Bibelen – Guds Ord oversettelsen, en konkordant bibeloversettelse. I tillegg har vi Hverdagsbibelen, en ny parafrase bibeloversettelse. Den tredje bibelteksten vi har tilgjengelig er Norsk Bibel sin 88 oversettelse, denne finnes kun i en studieutgave med Toralf Gilbrant sine studienotater.

Kjøp din bibel hos oss

Innen vårt store utvalg av bibelutgaver finnes også en rekke utforminger og ulike farger. De fleste utgavene for du også med eller uten håndskåret register. Noen utgaver får du også med glidelås, supert for deg som ofte har med bibelen på farten ute. Av materialvalg er de fleste i kunstskinn, men også utgaver av ekte kalveskinn har vi tilgjengelig, også de rimeligere utgavene i stivperm. Hos oss har du med andre ord mulighet til å kjøpe en bibel som passer perfekt til deg og dine personlige ønsker og behov.

Sorter etter: